Отрупаха Лили Иванова с подаръци (Вижте какво получи за юбилея)

Отрупаха Лили Иванова с подаръци (Вижте какво получи за юбилея)
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова отрупана с подаръци за юбилея си

Вече цяла седмица Лили Иванова получава подаръци. Поводите са това са два. Миналата неделя примата имаше имен, а днес празнува рожден ден. Както вече стана ясно, обичаната изпълнителка става на 80 години. По традиция всяка години тя получава подаръци за рождения си ден. Сред тях има най-вече шоколад, но не обикновен, а изработен по поръчка.

Изпълнителката обикновено получава шоколадовото лакомство от австрийски и белгийски работилници. Шоколадът винаги е придружен с цветя. Досега те задължително бяха в бял цвят, тъй като Лили Иванова многократно е обявявала, че обожава всякакви цветя в този цвят.

Но тази година феновете й решиха да я изненадат, подарявайки й цветя в различно цветове. За пръв път Лили Иванова получила дори цветя от полето, както и такива от градините на нейни фенове. Това много зарадвало изпълнителката.

Сред даровете, които тя получи за рождения си ден, има и множество икони. Тази година празникът за примата на българската естрада ще бъде троен. През интервал от няколко дни се падат именния, рождения й ден и Великден. Лили Иванова приема това като добра поличба и е убедена, че годината ще изпълнена само с положителни емоции за нея, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар