Цеци Красимирова като истинска принцеса на сватбата си (Още разкрития за събитието)

Цеци Красимирова като истинска принцеса на сватбата си (Още разкрития за събитието)
5 (100%) 1 vote

Сватбата на Цеци Красимирова ще бъде същинска приказка

Сватбата на Цеци Красмирова с милионера Майкъл Струмейтис ще бъде като истинска приказка. Моделката буквално ще влезе в ролята на Пепеляшка, научи „Галерия“. Източник на изданието, запознат в детайли с подготовката за паметния ден, сподели че булката ще се появи с каляска.

Темата на цялата сватба ще бъде именно „Пепеляшка“. Младоженката ще пристигне на тържеството с каляска във формата на тиква.

Декорът също ще бъде в приказен стил, както и роклята на булката. Младоженецът също е избрал костюм, отговарящ на тематиката на сватбата. Дори обувките на Цеци Красимирова ще са като тези на Пепеляшка. Моделката е намерила модел, който много прилича на стъклени обувки, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Но веднага след официалната част, тя ще се раздели с изработените по поръчка обувки, тъй като са страшно неудобни, споделя източникът на изданието.

Както вече стана ясно, сватбата на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис ще се състои в приказен замък край Барселона. Паметната дата е 12 май. На приказната сватба ще присъстват 300 души.

Половината от тях са гости на булката и ще пристигнат от България. За целта ще бъде пуснат специален чартър, платен от младоженеца. Гостите ще тръгнат от София ден преди сватбата и ще останат в Испания точно 3 дни. Там те ще бъдат настанени в най-луксозните хотели в Барселона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар