Бомба: Снахата на Мария Илиева вдигна лесбо сватба! (виж тук)

Бомба: Снахата на Мария Илиева вдигна лесбо сватба! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Екс снахата на Мария Илиева се венча за жена!

Бившата снаха на Мария Илиева вдигна сватба. Сестрата на Георги Михайлов се ожени за приятелката си Роуз Траян в Белгия.

Мария Илиева

Снахата на Мария Илиева се взе с жена

Певицата, която в момента се изявява на сцената на „Като две капки вода” също била поканена да присъства на тържеството. Но след раздялата с бащата на сина й Александър присъствието й станало излишно.

Сестрата на Георги – Виктория е сключила брак с приятелката си Росица Траянова или както я наричат приятелите й Роуз Траян, в Белгия, защото там гей браковете са разрешени.

Вики и Росица избрали да се врекат във вечна вярност, защото там учи и работи брат й Георги.

Бившият на Мария Илиева напълно подкрепял сестра си в едполовият й брак. Родителите на Виктория и Георги също били „за” брака й с Роузи Траян.

Те били широкоскроени хора, но защо ли не приели хетеросексуалната връзка на сина си с Мария Илиева.

Сватбата на Вики и Росица била в тесен кръг и без помпозност. Бившата снаха никога не се притеснявала от ориентацията си.

В социалните мрежи тя открито се афиширала. Виктория се стараела да изглежда като мъжко момиче, подстригвала се късо и се обличала с унисекс дрехи.

Според близки до Мария Илиева поп дивата не поддържала никакви контакти със семейството на Георги Михайлов.

Те дори не дошли на първия рожден ден на сина й Александър в началото на годината. А бившият футболист вече си има нова приятелка, дори се сгоди за нея и почти не се интересувал от сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар