Куриоз! Доналд Тръмп остана без стая в двореца Бъкингам (Още за комичната ситуация)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп остана без стая в двореца Бъкингам, ремонтират го

Доналд Тръмп, който пристига в Англия по официална покана на британската кралица Елизабет Втора се оказа в куриозна ситуация. Американският държавен глава и съпругата му, по традиция трябваше да отседнат в кралския дворец в Лнодон. Оказа се обаче, че двойката не само няма да бъде посрещната там, но няма и да получи стаи в резиденцията на кралицата.

Служители от двореца са категорични, че това не е отмъщение за поведението на Тръмп при предишната му среща с кралицата, а заради ремонт на двореца. В момента текат мащабни реконструкции на кралската резиденция, които ще продължат повече от 10 години. Вече се наложи всички кралски особи да напуснат апартаментите си там, включително и принцеса Ан, пише „Дейли мейл“. Смята се, че дори нейно величество ще бъде принудена да се изнесе от официалната си резиденция. Тъй като нейните апартаменти също подлежат на ремонти и промяна.

По тази причина Доналд Тръмп и съпругата му Мелания няма да бъдат приети и настанени в кралския дворец. Посещението им Бъкингам ще се ограничи до официален банкет. Все пак по време на тридневната визита двойката ще има възможност да пие чай с кралицата. Както и да се срещне с други кралски особи от двора и да поговори с премиера Тереза Мей. Със сигурност сред присъстващите на президентската среща няма да бъдат Меган и Хари, като се спекулира, че на официалната среща ще липсват също Кейт и Уилям.

Доналд Тръмп няма да гостува на кралицата в Бъкингам, няма място сн. You Tube

Доналд Тръмп няма да гостува на кралицата в Бъкингам, няма място сн. You Tube

Всеизвестен е фактът, че херцогиня Съсекс е яростен противник на политиката на Тръмп и не е крила мнението си против него, наричайки го „женомразец“ и „потисник“. А принц Хари поддържа приятелски отношения с бившия президент на САЩ Барак Обама и също е сред критиците на Тръмп, макар и да не е изразявал мнението си публично. Що се отнася до Кейт и Уилям, двамата останаха настрани при предишната визита на президента миналата година. Много е вероятно, тази година кралските рок звезди също да се дистанцират от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар