Жената на Зуека не го изпуска от поглед (Вижте как му се натиска зад кулисите)

Гласувайте за статията

Ани пази Зуека от засуканите му колежки, Вичева го ревнува до полуда и не пропуска нито един лайв на Капките

Васил Василев – Зуека си има вярно куче пазач в лицето на втората си съпруга. Ани Вичева дебнела половинката си да не й кръшне с някоя засукана мадама от шоуто „Като две капки вода”. Режисьорката била плътно до любимия и присъствала на всяка една репетиция както и във всяка една минута преди благоверния й и Рачков да се появят на сцената.

Снимка: Ретро

Докато били зад  кулисите Ани и Зуека се държали като влюбени ученици. Не си пускали  ръцете, прегръщали се и се целували пред останалите. Които били смаяни от прекаленото им интимничене. Режисьорката обаче изобщо не се притеснявала и така давала знак на колежките на комика, че той е щастливо женен мъж и пресичала апетитите им. Вичева смятала, че някои от тях си позволяват да се държат прекалено свойски със съпруга й и се навъртали около него.

Зуека бил засрамен от параноята на жена си, но не смеел нищо да й каже. Най-вероятно Ани била притеснена от факта, че навремето и те бяха любовници и актьорът слагаше рога на законната си половинка. През 2012 г обаче на Васил Василев му писна от двойнствения живот и се разведе с Нина. От която има дъщеря Дивна.

Ани и Васко се запознават на снимачната площадка през 1999 г. После стават родители на син през 2014.  А сватбата им бе три години по-късно като кумове им бяха Мария и Рачков. Които не успяха да стигнат до венчило и се разделиха, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар