Емил Чолаков напуска телевизията (Вижте още) Преглеждания: 5439

Емил Чолаков напуска Би Ти Ви сн. Фейсбук
0
Оценете този post

Емил Чолаков напуска Би Ти Ви

Емил Чолаков изненадващо напуска Би Ти Ви. Това обявиха официално от медията. Чолаков е вторият синоптик, който напуска медията. Първа това стори Христина Балинска, която бе от първия ден в телевизията.

Чолаков, който бе шеф на прогнозата на времето в Би Ти Ви, няма да се занимава повече с медии, но не уточнява какво точно ще работи. Едно обаче е сигурно – той ще продължи кариерата си в сфера, близка до метеорологията, твърдят от телевизията. „Винаги съм обичал работата си в Би Ти Ви, защото 13 години съм работил това, което съм учил. Имах шанса да представям времето така, както аз самия исках да го чуя – приятелски и позитивно“, споделя Емил Чолаков пред зрителите на новините.

„Дойде моментът да навляза в друга сфера, да овладея още една професия, към която отдавна имам интерес, и да бъда полезен по друг начин“, каза още усмихнатият синоптик по повод промяната, пише woman.bg.

Родом от Гоце Делчев, Емил Чолаков е завършил „Метеорология и геофизика“ в Софийския университет. След това той  се присъединява към екипа на телевизията през 2006-та година. „Емил Чолаков винаги е бил и е сред най-ценените и уважавани колеги в екипа, но въпреки че ще липсва както на нас, така и на зрителите, го подкрепяме напълно в желанието му да сбъдне още една своя професионална мечта, свързана с метеорологията.

Емо ще остане наш желан гост и приятел, като винаги ще бъде вдъхновение и добър пример за екипа на „Прогнозата за времето“ по Би Ти Ви“, коментира Венелин Петков, директор на „Новини, актуални предавания и спорт“, напускането на Емил Чолаков.

Емил Чолаков напуска Би Ти Ви сн. Фейсбук
Емил Чолаков напуска Би Ти Ви сн. Фейсбук

С какво точно ще се занимава любимият синоптик на България, не е ясно. Факт е обаче, че той слиза от малкия екран и оставя телевизията зад гърба си, за да се усъвършенства в друго професионално направление.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.