Емилия в паника заради микрофона си

Емилия в паника заради микрофона си
5 (100%) 1 vote

Емилия не се отделя за миг от скъпия си микрофон

Емилия пази като очите си новия микрофон, който има. Скоро певицата се сдоби с чисто нов аксесоар и от пръв поглед става ясно, че той струва цяло състояние. Причината за високата му цена са стотиците камъни „Сваровски“, които го красят.

Микрофонът на пайнерката струва 10 000 лв, научи „България днес“. По време на последната си изява в Пловдив, Емилия не се отдели за миг от скъпия си аксесоар – от гримьорната до момента на излизане на сцената певицата пазеше микрофона си. Тя се страхува да не го откраднат и не крие това.

Със същия модел микрофон може да се похвали само колегата й Васил Найденов, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Клюката гласи, че пайнерката е получила микрофона като подарък от своя любим. Откакто е с нея, Жорж Башур не спира да я глези. Това става ясно и от визията й. Певицата се промени до неузнаваемост, след като започна връзка със заможния арабин. В гардероба й вече присъстват само тоалети и аксесоари на световни дизайнери.

Жорж Башур не спира да я изненадва. За рождения си ден Емилия получи подарък от него чисто нов автомобил. Но това не беше единствената изненада за нея. Любимият я изненада и с околосветско пътешествие в Европа.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар