Александра Петканова става майка за втори път (Вижте още)

Александра Петканова става майка за втори път (Вижте още)
1 (20%) 1 vote

Александра Петканова иска още деца

Александра Петканова роди само преди няколко месеца първия си син  Габриел. Тя обаче иска да стане майка отново и то колкото се може по-скоро. „Ох, искам още бебета. Толкова е хубаво да си имаш бебе вкъщи, носи неподражаема топлина и чистота в дома“, споделя щастливата майка.

„Интересното е, че аз настоявам повече за второ дете, чак сама се учудвам на себе си“, разкрива още Александра пред woman.bg. Преди време Алекс сподели, че още при появата на Габриел Даниел й е казал да си направят второ бебе веднага, за да са наборчета. Сега нещата в семейството очевидно са се променили. В момента Лудия репортер е по-сдържан от гледна точка на увеличаването на семейството с още един член, поне засега.

„Дани иска да попорасне Габриел преди да имаме още едно, за да сме сигурни, че ще дадем на всяко от децата си необходимите му внимание и грижи. Казва ми: „Поне едното качествено да отгледаме, после да се появи другото“, разкрива още щастливата майка за намерения им за бъдещи наследници.

Александра признава, че се радва на изключително спокойно бебе, а това й помага да работи. Щастливата майка дори има време да си почива и да практикува любимите си хобита – четене и фитнес. Г-жа Петканова разкрива също, че все още не е възвърнала напълно предишната си форма, въпреки че вече работи. Тя се завърна към фотосесиите малко след като на бял свят се появи Габриел. „Имам още 5-6 килограма за сваляне, които много ме дразнят“, уточнява Алекс.

Александра Петканова готова отново да стане майка сн. Инстаграм

Александра Петканова готова отново да стане майка сн. Инстаграм

Тя споделя и че е изключително щастлива, че има съпруг като Даниел Петканов, който страшно много й помага в грижите за малкия Габриел, когато тя има служебни ангажименти. Алекс винаги е спокойна, че е оставила детето в сигурните ръце на баща му, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар