Златка Димитрова смени мъжа си Миро с… масажор! (виж тук)

Златка Димитрова смени мъжа си Миро с… масажор! (виж тук)
4 (80%) 2 votes

Златка Димитрова се влюби в масажор!

Златка Димитрова му е намерила цаката. Тя си почива след напрегнатото ежедневие като се отдава не на мъж, а на масажор. Като съвременна и модерна жена плеймейтката знае, че бъдещето принадлежи не на мачовците, а на роботите и на… масажорите.

Златка Димитрова

Златка Димитрова се влюби с масажора си

„След дълъг и изтощителен ден нямам търпение да се отдам на релакс с новия ми любим масажиращ уред. Освен че раздвижва тялото, има и нагряващи дискове, които излъчват топлина.

На това му казвам рай. Обожавам масажа на краката, а той определено го прави най-добре!“,фука се задоволената Златка, пише вестник „България Днес”.

Златка Димитрова стана майка в края на октомври 2016 година. Тя тя роди малкия Миро, плод от любовта й с бизнесмена Мирослав Недев.

След като роди момченцето малко след това нещата между нея и бащата на сина й заскърцаха. Тя взе сина си и замина за родния си град Бургас, при майка си. Там дори си хвана гадже от родния си град, собственика на автомивки Галин Гочев.

„Единственото сигурно нещо в живота, е че е непредвидим. Веднъж ни прави подаръци. После ги взима. Хората, местата, емоциите се сменят…

Понякога добрите неща си отиват, за да дойдат прекрасните. Ако не рискуваш нищо, рискуваш всъщност никога да не бъдеш истински щастлив!“, написа тогава Черната Златка на личната си страница, без да признае за раздялата с бащата на сина си.

Но след няколко скандала Миро отново си я прибра и с днешна дата тримата живеят под един покрив, а Злати се радва на лукса на модерните уреди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар