Мария Илиева в афера с най-добрия приятел на бившия си

Мария Илиева в афера с най-добрия приятел на бившия си
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева заби колега

Мария Илиева залюби най-добрия приятел на един от бившите си. И този път изпълнителката не изневери на себе си и заби по-млад от нея мъж. Актуалната светска клюка гласи, че певицата има връзка с Папи Ханс. Искрите между тях пламнали покрай изявата й в „Като две капки вода“.

Изпълнителят не крие близостта между тях. Наскоро той публикува в мрежата видео, от което става ясно, че е на разходка в мола с Мария Илиева. На кадрите се вижда, че колежката му си купува неговите две книги. Брюнетката и Папи дори разхождат заедно нейния син Александър, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Близостта на Папи Ханс с Мария Илиева не се е отразила никак добре на отношенията му с Наско Колев. Публична тайна е, че певицата беше интимна с него, преди да залюби бащата на сина си Александър. Връзката на брюнетка с младока приключи със скандал. В резултат от това, тя свали песните му от мрежата за видео споделяне. И до днес отношенията между Наско и Мария са обтегнати.

Очевидно има напрежение между него и Папи Ханс, който е един от най-добрите му приятели. Откакто изпълнителят се изявява в Капките, неговият приятел не го подкрепя и това се вижда от профилите им в социалните мрежи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар