Джийсън Брад Люис към Местан: Колко бебета трябва да изтрепете, за да си предадете книжката!

Джийсън Брад Люис изригна срещу Лютви Местан и родното правосъдие
0

Джийсън Брад Люис е извън кожата си след случая с Лютви Местан!

Скандалът с Лютви Местан, който уби бебе в катастрофа, подпали държавата. Особено след като съдът реши не само да го пусне на свобода, но и да му върне шофьорската книжка. Защото, видиш ли, нямало доказателства за вината му.

Местан
Джийсън Брад Люис изригна срещу Лютви Местан и родното правосъдие – върнаха му шофьорската книжка

Мрежата буквално се взриви, а много известни личности също надигнаха глас срещу тоталната несправедливост. Един от тях е Джийсън Брад Люис, който направо изрева в профила си. Предаваме думите му без редакторска намеса:

„Имам въпрос към Лютви Местан! Колко бебета трябва да изпотрепете и колко фамилии трябва да разбиете преди да си предадете книжката и да влезете самосиндикално в затвора?

Щото аз не мога да си представя какъв човек трябва да си… Да си лягаш и да ставаш с тази мисъл до края на мизерния си живот!

Хора какви са тези абсурди моля ви се? Ама какво се случва тук… международен съд няма ли да има? Ама този е на свобода беееее…..

Този е за трепане бе… АМА КАКВО СЕ СЛУЧВА ТУКА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АБЕ ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ БЕЕЕЕ малееееееееее……“, изкрещя в мрежата Джийсън Брад Люис.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.