Милко Калайджиев лъсна в имотна афера

Милко Калайджиев лъсна в имотна афера
5 (100%) 1 vote

Милко Калайджиев също лъсна в имотна афера

Скандалите с евтините имоти на политици продължават да са тема номер едно в държавата. Покрай разкритията за представителите на властта изплуваха пикантерии и много от представителите на родния шоубизнес. Оказа се, че Милко Каладжиев също се е облажил с имот, научи Клюки.бг.

Той кандидатствал по проект „Развитие на селските райони“ и след като бил одобрен, получил финансиране за осъществяване на проекта. Още преди да кандидатства, приятелите му го посъветвали да остави музикалната си кариера на заден план и да влезе в едрия бизнес.

Милко Калайджиев спечелил проекта благодарение на наследствен имот. Близостта с тракийски гробници, средновековни крепости в съчетание с чист въздух и уникално вино, превръщат село Мезек в идеална дестинация за селски туризъм.

С отпуснатите евросредства певецът построил къща за гости върху наследствен парцел. Нощувката там върви между 80 и 100 лв. В рекламата на ваканционния обект дори се споменава, че лично Милко Калайджиев посреща гостите.

През последните години певецът остави кариерата си на заден план и разчита предимно на бизнеса си за осигуряване препитанието на голямото си семейство. Освен с къщата за гости, изпълнителят се занимава и с ресторантьорство. В родния си Свиленград той има ресторант. Освен него стопанисва и язовира край града. Отделно се занимава и със земеделска дейност – отглеждане на дини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар