Пикантни разкрития за най-скъпото имение в Бевърли Хилс, което е собственост на българин (Много снимки)

Пикантни разкрития за най-скъпото имение в Бевърли Хилс, което е собственост на българин (Много снимки)
5 (100%) 1 vote

Най-скъпото имение в Бевърли Хилс е собственост на българин

Покрай скандалите с имотите на властта, излезе наяве и още едно скандално разкритие – най-скъпото имение в Бевърли Хилс е собственост на българин. Нашенецът броил сумата от 35 милиона долара, за да се сдобие с луксозния имот, научи БЛИЦ.

Д-р Дъг Барнс е бившият собственик на тузарското имение. Той се занимава с производство на очила и притежава една от големите компании в този бранш.

От 2015 година той прави опити да продаде имота си. Първоначално бизнесменът го обявил за продан на цена от 55 милиона долара. Четири години по-рано той купил луксозния палат за 11 милиона долара.

Тъй като по-голяма част от времето си Барнс прекарва в Тексас, той преценил, че имението му е напълно излишно и е по-добре да го продаде.

Луксозният имот е с обща площ от 3,5 дка, като застроената площ е 1325 кв.м. Палатът разполага с общо 7 спални. Три от тях се намират на първия етаж, а останалите 4 са разположени на втория етаж. Най-впечатляващи са размерите на мастър спалнята, която е обща площ от 300 кв.м. Височината на всички стаи в имението е 8 метра.

Перлата в короната е водопадът в имението, който е с височина от 24 метра и се управлява чрез дистанционно управление.

Американско издание разкри, че имотът е придобит от юридическо лице, свързано с Христо Йорданов Христов и допълва, че той е виден търговец на оръжие в България. Или просто става въпрос за съвпадение, пише БЛИЦ, позовавайки се на американско издание

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар