Принц Луи празнува 1-ви рожден ден в Анмър хол (Нови снимки на третото бебе на Кейт и Уилям)

Гласувайте за статията

Принц Луи с първи рожден ден в Анмър хол, мама Кейт сподели емоционални снимки на малчугана

Третото дете на Кейт и Уилям – принц Луи, отбеляза първия си рожден ден. А събитието бе отпразнувано в семейното имение Анмър хол в Норфолк, където двойката предпочита да прекарва времето си.

Малчуганът, който се роди на 23 април миналата година, отбелязва празника с брат си и сестра си, както и с няколко семейни приятели. Вероятно на празника ще присъстват още и неговите баба и дядо от двете страни на фамилията.

Малкият Луи се роди само седмица преди третия рожден ден на сестра си Шарлот в Лондон, миналата година. Дребосъкът обаче се оказа много по-пазен от по-големите си брат и сестра.

За разлика от принц Джордж и принцеса Шарлот, чието присъствие бе отбелязвано дори на официални събития, малкият Луи най-често е оставян с бавачките си у дома. Самата Кейт с известна неохота споделя подробности от ежедневието на момченцето, като нейни приятелки споделят, че ако Джордж е бъдещ крал, а Шарлот първата кралска принцеса наследница на трона от 50 години насам, то Луи е момчето на мама и татко. И по тази причина двойката не желае да споделя никакви подробности около него.

Все пак за първия му рожден ден, Кейт сподели официални снимки, на които се вижда как малкият лази из градините на семейното имение. Той вече стои изправен и очевидно може да се държи на два крака. Кралските поддръжници с умиление коментират колко много Луи прилича на майка си Кейт. Ако принцеса Шарлот напомня на прабаба си кралица Елизабет, а принц Джордж е копие на баща си, то малкият Луи Артър Чарлз е клонинг на херцогинята на Кеймбридж.

Принц Луи празнува рожден ден в Анмър хол сн. Инстаграм

Принц Луи празнува рожден ден в Анмър хол сн. Инстаграм

Засега Кейт и Уилям не планират да му подаряват братче или сестричка, като признаха неотдавна, че и така им е трудно да се грижат за три деца. И поне на този етап въобще и не помислят за четвърто, независимо от слуховете около тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар