Хороскоп за 23 април, вторник

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Изпитвате желание да загърбите монотонното си ежедневие, което ви изнервя, и да се заемете с нещо ново и интересно, но още не сте решили какво да е то. Може би като начало малко нова информация. Тази промяна в живота ви може да се случи, ако сте свободни от задължения.

Телец
Днес сте в силна позиция и можете да осъществите промените, за които мечтаете. Завършете всичките си задачи на работното място, защото рискувате да пропуснете поставените срокове. Имате възможност да обсъдите как да разрешите финансов спор с ваши делови партньори.

Близнаци
Денят няма да ви зарадва с нови предизвикателства. Не забравяйте, че е във ваша полза да цените положителните качества у колегите си. Днес ви очаква повече работа от планираната. Ще се справите както винаги добре, но умората в един момент ще ви напомни, че вечерта е най-добре да си останете у дома.

Рак
Проблеми на вашето работно място са плод на неизбежни интриги, които затрудняват приближаването ви към поставената цел. Избегнете ги и ще се справите без проблем със задълженията си. С работата си правите впечатление на всички. Обмислете разширяване на дейността си.

Лъв
Не пренебрегвайте предупрежденията на съдбата, че не е редно да се доверявате на късмета си, ако имате отговорна задача. Разчитайте на себе си. Въпреки че не ви се работи в този ден, се постарайте да сте отговорни на работното си място, ако вашата намеса е от значение за авторитета ви.

Дева
Днес се чувствате уморени и не ви се ходи на работа. Няма как да си почивате, защото служебните ви задължения изискват да сте отговорни и да ги приключите в рамките на работния ден. Заемете се сериозно с тях, ако сте управители на ваш бизнес.

Везни
Не се притеснявайте от опитите на вашите колеги да ви притеснят, като ви вменяват трудности, свързани с вашите преки отговорности. Това са техни мечти, а вие продължавате да жънете успех. Инвестициите, които ще ви предложат, може да се окажат непосилни за вас, ако се занимавате с научна дейност.

Скорпион
Вашите мечти се превръщат в реалност, ако още сутринта се заемете със служебните си задължения и не се разпилявате. Успехът е с вас, а също и добрите приходи. Спокойствието и разумните действия са във ваша полза. Трудностите са свързани с бизнеса ви. Преодолявате ги с лекота, ако вярвате в силите си.

Стрелец
Отлично управлявате съдбата си, затова успехите няма да ви изоставят въпреки трудностите, които срещате по пътя си. Приемете ги като предизвикателство и продължавайте уверено напред. Направете поредната голяма крачка по пътя към поставената цел. Внимавайте, защото са възможни неочаквани обрати.

Козирог
Вашата активност е впечатляваща и ви помага да сте блестящи и да заслужите висока оценка за положения труд. Доброто заплащане няма да закъснее. Възможно е влошаване на отношенията с хората от деловото ви обкръжение, защото сте засегнати от техни изказвания, свързани с вашия професионализъм.

Водолей
Позициите, които заемате, са силни и може да осъществите промените, за които мечтаете. Работите упорито, защото знаете, че днес ще получите добро заплащане. Не правете опит да се откажете от част от задълженията си. Бъдете внимателни при изпълнение на професионалните си задължения, за да избегнете грешките.

Риби
Пред вас се очертава напрегнат и изпълнен с активна работа ден. Бъдете истински професионалисти и не прекалявайте с амбициите си. Ако имате неочаквани трудности, може да са породени само от липсата на отговорност от ваша страна. Не рискувайте!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар