Тежка драма разтърси из основи Аделина Радева

Гласувайте за статията

Тв водещата изпада в паника при най-малкия проблем от такова естество

Водещата на сутрешния блок на Нова тв – Аделина Радева, бе разтърсена из основи от тежка драма.

От близкото й обкръжение издават, че тя изживяла истински ужас покрай влошеното здравословно състояние на съпруга й Борис.

Аделина Радева

Тв водещата изпада в паника при най-малкия проблем от такова естество

Режисьорът на мюзикъла „Оркестър без име“ закъсал сериозно с очите и се наложило да се подложи на интервенция, при която да бъде отстранен проблемът.
Благодарение на един от факирите в тази област в крайна сметка половинката на Аделина Радева успял да спаси зрението си.

Самият Борис разкрива, че проблемът наистина не бил за подценяване.
При все, че той на пръв поглед бил куражлия и не давал вид на много притеснен, Аделина Радева треперела от нерви, докато не приключи лечението. Откакто родила сина им, тя е изключително чувствителна на тема здраве.

Появата му е не само най-радостният, а и най-трудният момент в живота на журналистката, тъй като се наложило детето да бъде поставено в кувьоз. От тази случка екранната половинка на Виктор Николаев треперела за здравето на най-близките си хора. Дори обикновените им настинки я вкарвали в паника.

При тази случка за пореден път огромна опора й бил колегата й Виктор Николаев, който преди време бил изправен пред идентичен проблем. След като съпругата му падна и се потроши лошо, се наложи той да влезе в ролята на обслужващ персонал, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар