Антония Петрова с разкритие за семейството си! (виж тук)

Антония Петрова с разкритие за семейството си! (виж тук)
5 (100%) 2 votes

Антония Петрова се разбъбри след раждането на сина си!

Антония Петрова не спира да разлиства тайни от личния си живот. Мис България 2009 от няколко меснеца се радва на най-голямото богатство – раждането на първородната си рожба.

Антония Петрова

Антония Петрова се учила от акушерка

Благовест е плод с любовта й с бизнесмена Ивайло Батинков. Една от най-скандалната миска твърди, че майчинството я прави щастлива. И блондинката с радост се връща в онези дни на бременност и последващо раждане.

Въпреки че роди първородният си наследник точно на именния си ден – Антоновден, една от най-известните миски не спира да казва, че не е предизвикала изкуствено раждането на мъника.

„Водите ми изтекоха половин час преди полунощ, демек на 16-и. Аз обаче реших да вляза да си взема душ и така и контракциите ми започнаха вкъщи. Отидохме в болницата с Ивайло, вече имах разкритие и за около 3 часа родих по естествен начин“, признава миската, цитира „ТелеграФ“.

Миската решава да изтърпи всички болки и страдания, но синът й да се появи по нормален начин. Според нея естественото раждане е една от причините да възвърне старата си фигура.

Макар че е качила 11 килограма по време на бременността си, тя много бързо ги свалила, след като дала живот на бебока си. И то само две седмици след като станала майка.

„За мен, ако няма медицински показатели, жените трябва да раждат естествено. Аз след това станах и си тръгнах сама – от родилната зала се преместих сама в стаята, в която бях настанена.

Ако не беше инкубационният период, който бебето трябва да прекара в болницата, можех да се изпиша същия ден“,казва Антония Петрова.

Първата седмица я било страх да остане сама с бебето, затова майка й била неотлъчно до нея. После акушерка я научила как да къпе, повива и кърми бебето.

Сега тя и съпругът й сами се грижат за сина си. В редки случаи им помагат детегледачка или нейните родители. Антония и мъжът й Ивайло искат голямо семейство и още деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар