Владо Пенев изненада зрителите на „Откраднат живот“! (виж какво разкри)

Владо Пенев изненада зрителите на „Откраднат живот“! (виж какво разкри)
5 (100%) 1 vote

Владо Пенев взе решение, свързано с „Откраднат живот“!

Актьорът Владо Пенев скоро ще се раздели с голямата си брада. Екранният проф. Цонев от лекарската сага „Откраднат живот” стана емблематичен персонаж с дългата си бяла брада, пише HotArena.

Владо Пенев

Владо Пенев взе решение

„Пуснах я заради театралната постановка „Бащата”. В „Откраднат живот” ще я държа поне до края на този сезон, играем до средата на май. И сега чакам да ми направят изкуствена брада, която ще е едно към едно с моята”, споделя Владо Пенев.

Актьорът разкри, че романтични чувства между него и колежката му Янина Кашева имало преди сериала „Откраднат живот”.

„Имахме страшна любовна сцена с Янина Кашева като бивши гаджета. Аз бях Ейлерт Льовборг, появявах се от нищото–романтичен и буен с едни дълги коси. А Янина и Чочо Попйорданов, светла му памет, играеха съпрузи.

Докато снимам сега с нея в „Откраднат живот”, често си спомняме и се смеем”, споделя големият актьор, пише „България днес”.

Владо Пенев обаче категорично отказва да разкрие дали любовта му с героинята на д-р Кръстева ще има развитие или не.

„Не мога да кажа повече, защото неустойките са по-големи от хонорарите”, смее се Пенев, който обожава да се снима в докторския сериал.

Освен в сериала, той ще играе и на театралната сцена.Той е част от екипа на новия хит на Народния театър „Братя Карамазови” Пенев ще играе Фьодор в пиесата, а режисьор е Деян Пройковски от Скопие.

„Много силни актьори сме се събрали. На голямата сцена излизат още момчета и момичета от класа на Стефан Данаилов в академията — те оставаха да ни гледат и след своето участие в репетициите.

В подобни моменти отговорността е двойно по-голяма, защото трябва да показваме на студентите как се прави, да им представяме професията в най-добрия й вид”, споделя още големият артист.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар