Драма в семейството на шеф Иван Манчев

Гласувайте за статията

Кулинарят е пред развод

Драматична случка разтърси из основи семейството на шеф Иван Манчев.

От близкото обкръжение на шеф Иван Манчев издават, че напоследък с половинката му Марина преминават през криза в брака. Според мълвата двойката дори е пред развод, отбелязва „Галерия“.

шеф Иван Манчев

Кулинарят е пред развод

От няколко месеца насам двамата не живеят заедно като причината за това е новата жена, по която телевизионният кулинар е хлътнал.
Деси Цонева, която е близка приятелка на шеф Иван Манчев също загатна за случващото се в свое интервю.

Самият той обаче категорично отказва да коментира личния си живот. Вероятно мълчанието му е с цел да не нарани дългогодишната си половинка и двете им деца – Виктория и Христо.
Може би и той не е наясно как ще продължи новата му връзка.

Според запознати обаче това далеч не е първият път, в който шеф Иван Манчев изневерява на половинката си. Преди време той сам си призна, че е имал извънбрачна връзка, докато е бил женен за Мариана.

„Голяма глупост направих тогава. Хлътнах, без дори да разбера как се случи. Рядко може да ме впечатли жена, но когато в нея визията, характерът и умът се припокриват, тогава става опасно. Да, поддадох се, изживях красиви мигове, но дойде моментът, в който трябваше да избирам между нея и семейството. И знам с цялото си същество, че направих правилния избор“, довери тогава кулинарят, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар