Софи Маринова трогна почитателите (Вижте как + Снимки)

Гласувайте за статията

Софи Маринова пусна стара снимка от раждането на Лоренцо

Софи Маринова трогна почитателите си. Само преди няколко дни поп фолк изпълнителката качи няколко снимки в официалните си профили в социалните мрежи, с които трогна феновете си. Първо Софка качи кадър от родилното отделение с новородения си син Лоренцо.

На снимката плътно до Софи е д-р Красимира Иванова, която държи в ръцете си малкия Лоренцо. Сестрата на премиера Бойко Борисов се грижи за недоносени бебенца, за да наддадат килограми и да бъдат напълно здрави при изписването им. Кадърът е направен преди 16 години в столична болница. На снимката първородната рожба на Софи – малкият Лоренцо, изглежда в добра форма. Няма информация да е имало някакви усложнения по време или след раждането. В момента д-р Иванова е завеждащ „Неонатологията“ в специализирана акушеро-гинекологична болница „Света София“, пише „България днес“.

„Моят живот Лоренцо“, написа Софи и признава, че това е един от най-щастливите моменти в живота й. Певицата ражда сина си през 2002-ра година, когато е на 26 години. Неведнъж Маринова е признавала, че иска да има още деца и двамата с Гринго работят усилено по този въпрос. „Всеки ден работим за бебе! Божа работа! Дано стане! Искаме си детенце, а пък сватбата засега не ни влиза в плановете“, сподели Софи преди време. Сватбата обаче вече е факт, а г-жа Давидова и Гринго продължават да се трудят за общ наследник.

Софи коментира, че именно Лоренцо е този, който иска да има братче или сестриче и ги съветвал да действат по-бързо. „Нетърпелив е, не иска да е сам, всеки ден ни повтаря да го правиме това бебе“, казвала е Софка. Към момента Лоренцо вече е тийнейджър, който активно развива музикалната си кариера с помощта на своята майка. Съвсем скоро Софи и Лоренцо дори заминават на турне в САЩ, предават от hotarena.net.

Софи Маринова трогна почитателите си със стара снимка сн. Фейсбук

Софи Маринова трогна почитателите си със стара снимка от раждането на Лоренцо сн. Фейсбук

Междувременно поп фолк изпълнителката пусна още общо снимки със сина си и умили феновете си, които не пропуснаха да й пожелаят скоро с Гринго да сбъднат мечтата си за общи наследници.

Софи и Лоренцо

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар