Мегз напълно откровена за отношенията с Румен Рончев (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Мегз и Румен Рончев все още са двойка

Мегз напълно откровена за отношенията си с Румен Рончев. Дизайнерката най-после застана пред камера и изпълни обещанието си да разкаже истината за връзката си с транспортния бос Румен Рончев. Каканашева даде ексклузивно интервю на Венета Райкова в „Папараци“ навръх католически Великден. В него модната принцеса сподели през сълзи цялата си любовта история.

Мегз даде съвсем нов обрат на тиражираната медийна версия на огромния скандал, в който се забърка зимата и успя да разплаче цяла България. Дори водещата Венета Райкова беше с насълзени очи.

Рончев и Каканашева са се запознали в далечната 2015-та година в родния им град Раковски. Рончев продал на Мегз плат, който му останал от неизпълнен товар. От онзи момент нататък бизнесменът започнал да праща смс-и на Мегз като любовното преследване е продължило цели 4 години. По онова време Мегз е имала друга връзка и не допускала Рончев до себе си. Накрая тя сама поискала среща с транспортния бос, защото имала интерес към негов имот, който бил в съседство с шивашкия й цех. Миглена искала да купи имота и да разшири цеха си.

Схема

Рончев държал да преговарят лично, единствено и само с нея. От онзи момент нататък двамата станали неразделни до влизането на Рончев в ареста. Според Мегз те не са очаквали ситуацията да ескалира до постоянно задържане. То било провокирано от лошото отношение на бизнесмена към разследващите полицаи. В момента на задържането му законната съпруга на Рончев успява да влезе в ареста и да го настрои срещу Мегз. Тя го излъгала, че Миглена е създала схема с бивш мъж в живота й, за да присвои богатството на транспортния бос.

Междувременно съпругата на Рончев подкупва адвоката му, който убеждава Каканашева да не се появи в съда, защото било лошо за разследване и за самия Рончев. Когато бизнесменът не видял Мегз в залата, решил, че всичко е чуто е вярно. Под силен афект и манипулация той наговорил всички всички неща срещу Каканашева. Когато Мегз видяла видеата веднага разбрала, че е била изиграма от бившата съпруга на бизнесмена. Тъй като Мегз не е официална роднина на Рончев, тя нямала как да го види или чуе и да му разкаже истината.

Така Каканашева решила, че единствената й възможност е да отиде директно в съда и да се разкрещи така, че Рончев да я чуе. Това и станало. Тогава бизнесменът разбрал, че явно е бил лъган и манипулиран и оттеглил всички обвинения срещу Мегз.

Мегз и Румен Рончев все още са двойка сн. Фейсбук

Мегз и Румен Рончев все още са двойка сн. Фейсбук

Каканашева определи това като най-тежкия момент в живота й и каза, че не знае как е оцеляла след него. Единствено подкрепата на семейството и близките й я спасила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар