Меган и Хари се местят в Африка след раждането (Двойката избира между Малави и ЮАР)

Гласувайте за статията

Меган и Хари заминават за Африка заради международните си ангажименти

Меган и Хари може да напуснат за дълго Англия и да се преместят да живеят в Африка. А причината за това не е желанието им да бъдат по-далеч от кралското семейство, а натоварените им ангажименти.

Както е известно, кралската двойка изпълнява ролята на международни посланици на кралица Елизабет. А малцина знаят, че визитите им до голяма степен са свързани с дипломатическите отношения на кралството с други държави.

Именно по тази причина, а за да следят отблизо някои от най-големите хуманитарни кампании на британското кралско семейство, Меган и Хари може да заминат за Африка.

Идеята не е от вчера, още повече, че отдавна се обсъжда възможността херцозите на Съсекс да бъдат преместени в Австралия. Местните власти открай време настояват членове на кралската фамилия да заживеят там, дори и само с цел да се затвърди усещането на австралийците за принадлежност към британската корона.

Според вестник „Сънди таймс“, който се позовава на свои източници от Бъкингамския дворец, обсъжданията на тази идея са в начална фаза. Херцозите имат изключително напрегната програма свързана с ролята им на международни посланици, а отделно от това трябва да се грижат и за публичния образ на монархията в чужбина. Автор на инициативата е Дейвид Манинг — дипломат и специален съветник на принцовете Уилям и Хари.

Дори и идеята да бъде одобрена, тя ще се осъществи най-рано през 2020 година. На Меган и Хари им предстои да уредят семейството си, а едва след това да мислят за преместване в чужбина. Вече се спрягат и някои възможни дестинации в Африка обаче. ЮАР и Малави са на първо място, твърдят запознати.

Меган Маркъл изгони пилота на кралското семейство сн. Инстаграм

Меган и Хари се местят в Африка сн. Инстаграм

Преместването на двойката се обсъжда и по друга линия. Именно заради огромната им популярност, съветниците на кралицата настояват Меган и Хари да се преместят. Тъй като биха имали по-големи шансове да реализират кралски проекти в чужбина, от който е друг дипломат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар