Владо Пенев: Махам брадата!

Гласувайте за статията

С Янина Кашева се обичаме и в „Откраднат живот“ – споделя актьорът Владо Пенев

„Имахме страшна любовна сцена с Янина Кашева като бивши гаджета. Аз бях Ейлерт Льовборг, появявах се от нищото – романтичен и буен с едни дълги коси. А Янина и Чочо Попйорданов, светла му памет, играеха съпрузи. Докато снимам сега с нея в „Откраднат живот“, често си спомняме и се смеем“ – това сподели големият ни актьор Владо Пенев, който серия след серия държи в напрежение зрителя дали в лицето на д-р Кръстева отново ще срещне любовта, или отново ще се размине с нея.

„Не мога да кажа повече, защото неустойките са по-големи от хонорарите“ – смее се Владо Пенев, който обожава, който обожава да се снима в докторския сериал.
„Всички работят супер професионално – Евтим Милошев вдигна много високо нивото на тв киното“ – сподели Владо Пенев.

„Скоро ще се разделя с брадата. Пуснах я заради постановката „Бащата“. В „Откраднат живот“ трябва да я държа поне до края на този сезон – снимаме до средата на май. Но сега чакам да ми направят изкуствена брада, която ще е едно към едно с моята. В последната картина на „Братя Карамазови“ тя става червена – когато вече съм самият Сатана“ – разказва през смях актьорът Владо Пенев.

Владо Пенев прилича на Дядо Мраз

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар