Хороскоп за 22 април, понеделник

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
Имате възможност да предприемете промени, които ще дадат тласък на вашето личностно и интелектуално развитие. Не изпадайте в колебание. Реалната оценка на всичко, което става около вас, ви гарантира успех. Обмисляйте думите си. Ако се изпокарате с колегите си, трудно ще възстановите спокойствието си.

Телец
Приемете предложения за допълнителна работа, която ще ви донесе добри приходи. Ако не сте внимателни и харчите, ще допуснете сериозни загуби. В този ден сте орисани да жънете успехи и признание. Не забравяйте, че няма кой и как да ви навреди. Бъдете смели и борбени, но в същото време и умерени, за да избегнете грешките.

Близнаци
Ще се справите с лекота със служебните си задължения, но не се надявайте на лесни успехи, защото късметът не е на ваша страна, а за да постигнете целите си, трябва да сте дейни и упорити. Гаранцията за отлична изява са вашите знания. Ще осъществите неочаквани, но полезни делови срещи.

Рак
На работното място се предпазвайте от конфликти. Искате да смените част от деловото ви обкръжение, което по ваше мнение блокира пътя ви, но денят не е подходящ за целта. Напълно сте убедени в правотата и в знанията си. Ето защо с повече упоритост ще имате успех в начинанията.

Лъв
За да си спестите проявите на неприязън от знайни и незнайни ваши неприятели, се постарайте да не противоречите на никого. Бъдете умерени в думите и действията си. Успехите ви в този ден може да бъдат последвани и от неочаквани обрати. Не се хвалете и не създавайте повод за завист.

Дева
Имате сили да се справите с всички трудности в днешния ден и най-вече да приключите с възникналите преди дни проблеми на вашето работно място. Отложете планираното пътуване. Ако сте изнервени и избухливи, ще си попречите сами при реализацията на плановете ви за деня.

Везни
Денят ви е изпълнен с успехи, признание, публична изяви и нови открития по пътя към поредния връх. Бъдете критични към недостатъците си. Ако работите в екип, със сигурност ще получите похвала и новина за парично възнаграждение.

Скорпион
Не сте в добра форма, но причината е във вашите необясними притеснения. Денят ви гарантира не само проява на професионализъм, а и нови делови предложения. Говорете с колегите си за проблемите на работното място. Помислете дали не надценявате възможностите си.

Стрелец
Семейните проблеми са причина да се чувствате като болни. Това чувство ще отмине, когато установите колко добре се справяте със служебните си задължения, приходите от които ще са впечатляващи. Начинанията ще ви донесат успех, ако не са свързани с рисковани действия, въпреки че се изкушавате от тях.

Козирог
Промените днес ще ви помогнат да се справите успешно със задача, която има кратък срок на изпълнение, а вие искате да я завършите до края на деня. Не ви съветвам да предприемате делово пътуване, ако няма кой да ви замести. Срещнете се с делови партньори, за да обмислите разширяване на дейността си.

Водолей
Разправиите на вашето работно място може да предизвикате самите вие, ако решите да проявите агресия към тези, които не са съгласни с вашето мнение, при това с право. От вас зависи да избегнете конфликта. Бизнесмените да са внимателни, ако обмислят решение да инвестират в нов проект.

Риби
Днес сте обладани от амбиция да сте водещи и да успявате, но вашата самоувереност е причина да си печелите неприятели. Начинанията ще бъдат успешни, ако сте подкрепени от колеги и познати, подходящи за вашето обкръжение. С лекота ще се справите с обичайните си служебни задължения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар