Проклятие тегне над Аделина Радева и Виктор Николаев

Проклятие тегне над Аделина Радева и Виктор Николаев
5 (100%) 1 vote

Аделина Радева и Виктор Николаев са убедени, че над тях е надвиснало проклятие

След поредната драма, която преживя Аделина Радева, тя е убедена, че над нея е надвиснала проклятие. Колегата й Виктор Николаев също е на мнение, че над тях тегне тъмна прокоба. Заслуга за мрачните мисли на екранното дуо имат последните събития в личния им живот.

Съпругът на Аделина Радева – Борис претърпя тежка операция. Манипулацията е била извършена от специалистите в Александровска болница. Режисьорът имал сериозен проблем с очите. Лекарите определят успешната му операция като истинско чудо. Екипът на д-р Яни Здравков направил и невъзможното, за да върне зрението на Борис.

Но докато траело лечението на режисьора, Аделина Радева не била на себе си. Водещата е особено чувствителна на тема здравословни проблеми, след като стана майка.

Раждането на сина й е същевременно най-хубавият и най-трудният миг в живота й. Детето й се роди недоносено и дълго време беше под специална медицинска грижа.

След поредицата от драматични събития водещата започнала все по-често да се замисля, че над нея тегне проклятие. Същите мисли минат и през ума на Виктор Николаев. Преди година той претърпя тежка бъбречна операция и възстановяването му продължи по-дълго от очакваното.

Месеци преди това съпругата му се контузи тежко и дълго време водещият я отменяше в домакинските задължения и грижите за детето, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар