Лора Крумова все още не може да отслабне след раждането (Вижте още)

Гласувайте за статията

Лора Крумова приключи с диетите

Лора Крумова все още се бори с излишните килограми. Тв водещата роди второто си дете преди повече от половин година, но още изглежда като бременна в деветия месец. Излязлата в отпуск по майчинство Лора не е свалила и килограм от наднорменото си тегло, въпреки диетите, на които се подложи, за да отслабне.

Днес тялото на Лора все още е като на боркиня. А това я кара да се задъхва, когато крачи по улиците. Онзи ден папараци на „Уикенд“ забелязали сивото семейно „Субару“ на тв водещата на „Събуди се“ по Нова тв и мъжа й Сотир. Автомобилът спрял на централната софийска улица „Раковска“. Лора и съпругът й паркирали под знак, който указвал, че престоят и паркирането там са забранени. Ошишканата Крумова излезнала с въздишка от купето, гушнала в ръце невръстната си щерка Мина. След това тв водещата се отправила към близкото заведение. Съпругът на Крумова я последвал и цялата фамилия похапнала стабилно.

В бистрото Лора си поръчала няколко манджи, което е сигурен знак, че вече не спазва строг хранителен режим. По информация на „Уикенд“ журналистката от Нова тв е сложила край на тежките диети преди няколко седмици. Крумова решила да се откаже от тях, защото те не давали никакъв ефект при нея.

След като похапнали добре, тв водещата и съпругът й се върнали обратно до колата. Краткото разстояние от заведението до автомобила и малката Мина в ръцете й така изтощили закръглената Лора, че по едно време тя дори изплезила езика си от зор.

Лора Крумова все още се мъчи да свали килограми след раждането сн. ХотАрена

Лора Крумова все още се мъчи да свали килограми след раждането на Мина сн. ХотАрена

От семейния обяд в заведението липсвал 5-годишният син на Лора Крумова. Но това не бива да изненадва никого. Малчуганът вече ходи на детска градина и е с майка си и баща си чак след 17 часа, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар