Лошите новини за семейството на Шабан Шаулич нямат край

Гласувайте за статията

Разследването вероятно ще се проточи доста време

Два месеца след трагичния инцидент, в който Шабан Шаулич изгуби живота си, лошите новини за семейството му не спират.

Съпругата му Гордана все още не може да преживее загубата му. Тя не излиза от дома си, не спи по цели нощи и не желае да се среща с хора. Истината е, че тя все още не се чувства готова да говори с тях.

Шабан Шаулич

Разследването вероятно ще се проточи доста време

В същото време всяко кътче от дома им й напомня за Шабан Шаулич. Запознати издават, че връзката между двамата съпрузи, е била изключително силна. Гордана е с Шабан Шаулич от 16-годишна възраст. Двамата имат зад гърба си 43-годишен брак.

Ударите за семейството и по-специално за Гордана обаче, не спират дотук. Тези дни е станало ясно, че на този етап, тя няма право на вдовишка пенсия. Това може да се случи едва след приключването на разследването на инцидента, при който загина Шабан Шаулич, което се води в Германия.

Пред сръбските медии семейството на певеца се ожали, че ако не се били намесили политици и знакови фигури, вероятно тялото му все още щеше да е в Германия.
По всяка вероятност вдовишката пенсия на Гордана ще е в размер между 2 и 3 хиляди евро на месец. На този етап обаче тя все още не може да се възползва от правото си да получи такава, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар