Поли Генова остана без майчинство

Гласувайте за статията

Певицата тръгва на турне в края на май

Само броени дни, след като на бял свят се появи първородната рожба на Поли Генова, стана ясно, че певицата остава без майчинство.

Поли Генова е на седмото небе от щастие заради появата на бял свят на малкия й син Даниел. Въпреки това за разлика от повечето майки, тя няма намерение да си стои вкъщи дълго време.

Поли Генова

Певицата тръгва на турне в края на май

Поли Генова ще има възможността да се порадва на малкия си син само в рамките на един месец. След това тя тръгва на турне със спектакъла „Фалшив герой“, чиято премиера е в Русе на 27 май. Следващото представление е насрочено за 6 юни в София, след което в двата морски града Бургас и Варна, съответно на 8 и 19 юли.

Дотогава певицата ще е плътно до бебчето си. Тя вече сподели кадър с рожбата си. На снимката ясно се вижда как малкият Даниел се е хванал здраво за ръката на майка си и не я пуска, пише „България днес“.

Междувременно бащата на Даниел – холандецът Джоузеф побърза да почерпи с холандски бисквити приятелите си за щастливия повод.
Той изказа благодарността си към семейството му и светкавичната им реакция по изпращането на сините сладкиши по повод раждането на сина му, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар