Няма да повярвате какво се случва в Би Ти Ви

Няма да повярвате какво се случва в Би Ти Ви
5 (100%) 1 vote

Съвсем скоро медията може да изгуби едно от емблематичните си лица

Мнозина не могат да повярват какво се случва зад кулисите на Би Ти Ви.

Запознати издават, че един от водещите журналисти на Би Ти Ви, е на път да напусне медията. Става въпрос за водещия на сутрешния блок на Би Ти Ви – Антон Хекимян.

Би Ти Ви

Съвсем скоро медията може да изгуби едно от емблематичните си лица

Мълвата носи, че старозагорецът крои планове да зареже журналистическата си кариера, за да се впусне в по-сериозни начинания. Антон Хекимян има явен апетит към политиката. Той си представя, че в съвсем скоро време няма да интервюира държавници, а ще кове закони.

За да си осигури летящ старт в новото му начинание, журналистът не си губи времето. Хекимян вече е записал второ висше образование. Десетилетие след като се дипломира като журналист в Софийския университет, той е кандидатствал в Юридическия факултет към същото висше учебно заведение.

При все, че към днешна дата журналистът вече е студент по право, той рядко се вяскал на лекции заради твърде натоварения си график. След като новината се разчула в университета обаче, бързо се намерили желаещи да му помогнат. Те снабдяват Хекимян с лекционните материали.

Така напоследък журналистът посветил свободното си време на учебниците, над които здраво заляга, тъй като изпитите вече чукат на вратата, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар