Мариана Попова стресна всички с външния си вид (ФОТО)

Гласувайте за статията

Мнозина от последователите й не одобряват новата й визия

Гласовитата певица Мариана Попова стресна всички с външния си вид.

Изпълнителката е решила да промени не само цветът на косата си, а и прическата си. Мнозина обаче не одобриха промяната, която е направила Мариана Попова с визията си.

Мариана Попова

Мариана Попова не прилича на себе си

Мариана Попова сподели снимка с новата си визия в социалните мрежи и успя да шокира последователите си. Оказа се, че от няколко дни звездата е с нова прическа, което я прави почти неразпознаваема на улицата.

Далеч обаче не това е била целта й, за да направи този смел ход към драстичната промяна. От известно време насам Мариана Попова е изпаднала в апатия. Поради тази причина тя е сметнала, че промяната на цвета на косата й към по-светъл ще се отрази положително на душевността й.

Що се отнася до плитките, певицата твърди, че ги е направила от мързел, тъй като й е писнало всяка сутрин да привежда косата си в нормален вид.
С новата й прическа още със ставането от сън, е готова да излезе навън. При това не й се налага да се реши или да изправя, или къдри косата си, за да изглежда прилично.

„Как не съм знаела досега какво предимство са плитките… Щях по-рано да си ги направя“, коментирала пред приятелки Мариана Попова, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар