Записи от хотелска камера разкриха цялата истина за случилото се между Кубрат Пулев и Джени Суши

Гласувайте за статията

Очевидно номера на репортерката няма да мине

След като случилото се между Кубрат Пулев и Джени Суши след мача му с Богдан Дину стана водеща тема, скандалната случка започна да се разнищва.

Припомняме, че Кубрат Пулев целуна Джени Суши по устата и това стана причина за неприятностите, които го сполетяха. Заради тази случка на Кобрата му бе отнет лиценза, а това го лишава от състезателните му права в Калифорния.

Кубрат Пулев

Очевидно номера на репортерката няма да мине

Адвокатите на Кубрат Пулев вече са се заели с изграждането на защитата му. Той ще се яви пред Атлантическата комисия на щата Калифорния на 14 май, за да разкаже своята версия за случилото се.
На заседанието ще присъства и Джени Суши, която ще бъде представлявана от юридическата акула Глория Олред.

Защитата на Кобрата твърдят, че разполагат със солидни доказателства, от които ще проличи фриволното поведение на репортерката по време на партито. Междувременно в публичното пространство изтече клип, на който ясно се вижда как Суши танцува в скута на здравеняк от компанията на Кубрат Пулев.

Видеонаблюдението в лобито на хотела дава много по-пълна картина. Юристката на Кобрата обаче категорично отказва да издаде какво точно се вижда на видеозаписа, за да може да изненадат Джени Суши, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар