Димитър Рачков премина всякакви граници

Гласувайте за статията

Актьорът си направи изключително грозна шега със Софи Маринова

Актьорът и тв водещ Димитър Рачков, премина всякакви граници.

Броени дни след завръщането на Софи Маринова от меден месец от съседна Гърция, тя се появи в „Забраненото шоу на Рачков“ на 16 април.

Димитър Рачков

Актьорът си направи изключително грозна шега със Софи Маринова

43-годишната младоженка дори излезе на сцената и изпя два от най-големите си хита – „Бурята в сърцето ми“ и „Джурджевдан, нашумяла в изпълнение на Горан Брегович.
На централно място на първия ред разбира се бе любимият й Гринго.

В типичния си стил, Димитър Рачков не пропусна да се пошегува с калпавия английски на Софи Маринова, който я мъчеше по време на участието й в „Като две капки вода“.
Двамата се сближили именно покрай предаването, а Димитър Рачков останал впечатлен от веселия й нрав и свежото чувство за хумор.

Той дори не пропусна да се пошегува и с новото семейно статукво на Софи Маринова, с което предизвика недоволството на обществото.
За никого не е тайна, че певицата дълго време бе като героиня от заплетен латино сериал покрай любовните си отношения с доведения си син Дачо.

Димитър Рачков разбуни недоволството на публиката с думите си: „Софи, виждам, че Гринго е в залата. Още ли си с него? Да не би вече да си влюбена в баща му?”.
Веднага след това той побърза да се оправдае, че се шегува със Софи Маринова и Веселин Маринов, който често пъти е гост в шоуто му, защото знае, че няма да се разсърдят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар