Гери Малкоданска събра всички погледи (ФОТО)

Гласувайте за статията

Гафът личеше повече от ясно под ярко жълтата й рокличка

Красивата синоптичка на Нова тв – Гери Малкоданска, успя да събере всички погледи.

Напоследък като че ли все по-често се случва някой от водещите на сутрешния блок на медията да се изложи жестоко. Виновни за това изглежда са не само те, а и стилистите на предаването.

Гери Малкоданска

Гафът личеше повече от ясно под ярко жълтата й рокличка

За никого от зрителите на медията не е тайна, че преди време водещата на „Събуди се“ – Мартина Ганчева се показа в ефир с крайно неподходяща рокля. Малко след това обаче тя успя да поправи гафа си.

Същото това се случи и със синоптичката Нора Шопова. Всички зрители на Нова тв, са наясно с факта, че краката й са плашещо кльощави. Въпреки това този факт изглежда не е попречил на стилистите на медията, които я изтипосаха в оскъдна рокличка, която не скри нищо от плашещо слабите й крака.

Очевидно, за да не остане по-назад, стилистите се погрижиха да направят за резил и Гери Малкоданска. В днешния ден тя се появи в ефир, за да обяви какво време ни очаква на Цветница. Вниманието на повечето от зрителите обаче бе привлечено от роклята, с която бе пременена Гери Малкоданска и по-специално от областта на бюста.

При се, че къдрокосата синоптичка бе облечена в свежа жълта рокля, подплатата на тоалета или пък сутиенът й, й изигра доста лоша шега. Банелите се очертаваха изключително ясно и бе повече от очевидно, че не са си на мястото. Това наведе на мисълта, че по всяка вероятност сутиенът на Гери Малкоданска е бил поне с няколко номера по-голям, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар