Дъщерята на Цветан Цветанов с тлъста заплата (Вижте как се уреди)

Гласувайте за статията

Гергана с кариера в Световната банка за 54 хиляди долара годишно

Цветан Цветанов може да се похвали с най-голямата си дъщеря Гергана. Девойката е започнала да гради блестяща кариера в Световната банка. Чийто шеф е Кристалина Георгиева. Госпожица Цветанова е анализатор в институцията  от няколко месеца и заплатата й е 54 хиляди долара на година.

Снимка: Ретро

Щерката на подалия оставка шеф на парламентарната група на ГЕРБ взе диплома с висок успех от британския университет в Бат преди година с бакалавърска степен по специалността „Политика и международни отношения.

Цветанов отрече да й ходатайствал за поста, който заема в момента и сподели, че Гергана е кандидатствала на четири места след завършването си.

Приела позицията в Световната банка, като имала и още едно предложение. Политикът, който е горд с постиженията на най-голямото си дете е на мнение, че момичето му е кандидатствало за работа както го правят всички останали, които завършват висше образование. И обяснява, че в институцията работят повече от сто българи.

Гери живее в САЩ, но успя да се срещне със семейството си тъй като баща й бе официален гост на традиционната Молитвена закуска във Вашингтон. Съпругата му Десислава също бе с него като използва възможността да се види с щерката си, предават от retro.bg.

Зад Океана се намира и друг син на политик. Синът на Корнелия Нинова също е анализатор, но в банката „Голдман Сакс”, която е частна. Той може да се похвали с още по-голяма заплата. Взима по 30 хиляди долара месечно.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар