Азис и Катето Евро във война (Вижте какво развали приятелството им)

Азис и Катето Евро във война (Вижте какво развали приятелството им)
4.5 (90%) 2 votes

Реплика на Катето Евро вбесила Азис

Азис и Катето Евро във война. Вечната дружба между поп фолк изпълнителя и актрисата е на път да остане в миналото. Костинбродският славей се фръцнал на дружката си по време на представянето на новата й книга, озаглавена „Катерина Евро и още нещо“.

Азис отказал да се качи на сцената и да чете от книгата на Катето Евро, въпреки че предварително бил заложен в програмата. Запознати твърдят, че Азис се засегнал от реплика на своята приятелка. Актрисата се пошегувала, че само тя може да накара поп фолк изпълнителя да чете от книгата й в присъствието на Гого Лозанов.

„Само аз мога да направя така, че Азис да чете книга пред Гого Лозанов“, изцепила се Кактето с типичното си чувство за хумор. Това обаче засегнало поп фолк изпълнителя. Той демонстративно се врътнал и напуснал събитието, без да прочете и ред от книгата на актрисата, пише „Телеграф“.

Самата тя останала втрещена от поведението на Азис. Катето на няколко пъти след това се опитала да се свърже с него, за да се извини, ако го е засегнала с думите си. Но Азис не отговарял на повикванията й.

Не става ясно дали Катето е поискала прошка от дългогодишния си приятел и дали той е простил шегата. Близки до актрисата и поп фолк изпълнителя обаче са на мнение, че става въпрос за временна свада, която няма да развали приятелството между тях, предават от hotarena.net.

Азис и Катето Евро се скараха сн. Инстаграм

Азис и Катето Евро се скараха сн. Инстаграм

Факт е обаче, че Катето и Азис са приятели от дълги години и често са заедно на различни мероприятия. Наскоро двамата дори се появиха заедно в телевизионното предаване, което се излъчва по Нова тв – „Хелс Китчън“ като ВИП гости. Двамата дори са позирали за снимка, която след това поп фолк изпълнителят сподели в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар