Ирина Митева разкри ще се върне ли Ина Фотева в „Откраднат живот“ (Вижте още)

Ирина Митева разкри ще се върне ли Ина Фотева в „Откраднат живот“ (Вижте още)
4 (80%) 1 vote

Феновете разочаровани, че героинята на Ирина Митева се самоуби

Ирина Митева разкри ще се върне ли Ина Фотева в „Откраднат живот“. През изминалата седмица героинята на Ирина се самоуби. Завладяващият епизод предизвика многобройни реакции сред зрителите. Някои от феновете на хитовия медицински сериал се чудеха дали Ина Фотева няма да оживее и да се появи отново, както се случи със съпруга й Иво Фотев.

„Имах своите трудни мигове при раздялата ми с моята героиня от „Откраднат живот: Любовта лекува“, но след това се почувствах отговорна и добра. Мисля, че с нея се сбогувахме подобаващо“, сподели Ирина Митева в „Събуди се“. Актрисата обаче е категорична, че героинята й няма да се появи повече в сериала.

Мястото, където е заснета спиращата дъха сцена с гибелта на Ина Фотева е в близост до Радомир в стара запустяла кариера. „Първоначално бях много спокойна, но постоянно всички ме питаха дали съм сигурна, че искам да направя каскадата и дали съм спокойна. Затова започнах да се съмнявам в собствените си възможности, но след това се стегнах и сама направих скока“, сподели Ирина.

„Ирина беше много притеснена и щеше да прескочи дюшека, на който трябваше да падне. Слава богу, оцеля. Според мен беше опасно. Представете си височина около 3-4 метра и дюшек сложен върху неравни камъни. Има опасност да не го уцелиш. Тя се справи блестящо“, разказва Васил Бинев, който се превъплъщава в ролята на Иво Фотев.

Ирина Митева разкри ще се върне ли Ина Фотева сн. Инстаграм

Ирина Митева разкри ще се върне ли Ина Фотева сн. Инстаграм

Ирина споделя също, че първоначално са я повикали за ролята на Албена Войнова, а след десет дни я канят за ролята на Ина Фотева. Въпреки че тогава е болна, Ирина успява да грабне ролята на г-жа Фотева. „Образът на Ина първоначално ми беше много плашещ, защото тя е жена на друга възраст, с различна биография, която е много далечна от моята. Аз дори нямам такива приятелки и познати, за да имам наблюдения върху подобен характер. С течение на времето обаче много силно се влюбихме една в друга“, споделя още Ирина, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар