Ева Веселинова се изложи в ефир

Гласувайте за статията

Ева Веселинова прави гаф след гаф в ефир

Ева Веселинова се изложи отново в ефир. Блондинката си навлече гнева не само на зрителите, но и на колегите си. След поредната й изцепка нейните колеги усилено коментират, че мястото й в „На кафе“ вече се клати сериозно.

От продукцията коментират, че Ева вероятно има гръб зад гърба си, след като остава в ефир след сериозните гафове, които прави.

Вчера сутринта блондинката отново се изказа неподготвена. От думите й стана ясно, че в началния курс тя не е посещавала редовно часовете по природознание и няма елементарни познания за животинските видове.

По време на предаването в ефир бяха излъчени клипчета с различни животни. На клипчето с игуана, Ева Веселинова се обади неподготвена, заявявайки че това е малък крокодил. Колегите й се спогледаха и побързаха да вземат думата от нея в опита си да замажат положението, пише Марица.бг.

Запознати коментират, че големият проблем на Ева Веселинова е мечтата й да стане известна. Тя се интересува най-вече от това как изглежда на екран и какво ще кажат за нея. Цялото това напрежение я съсипва и тя дори не осъзнава какво говори в ефир, коментират запознати. Тя няма опита на Кристина Патрашкова. Но много иска да е на нейното ниво.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар