Росен Петров се раздели с Карина (Подробности)

Росен Петров се раздели с Карина (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Росен Петров има нова любима

Връзката на Росен Петров и очарователната Карина Видолова вече остана в миналото. Бившият политик от „България без цензура“ вече не е обвързан с пиарката, която е по-млада от него с цели 20 години. Двамата се запознаха преди 4 години и малко след това започнаха връзка.

Светското предаване на ПИК ТВ разкри, че връзката им е приключила тихомълком. И двамата пазят в тайна раздялата си.

В Карина, Росен Петров откри много повече от това, което е откривал в другите жени. И въпреки, че на пръв поглед връзката им изглеждаше перфектна, тя вече е просто история.

Главна причина за раздялата им е възрастовата разлика. Двамата преценили, че не може да продължат заедно и е по-добре всеки да поеме по пътя си. Към днешна дата и Росен Петров се е посветил не само на кариерата си, но и на новата си любима. Но той не коментира в медийното пространство промяната в личния живот.

Новата му изгора остава обгърната в мистерия. За нея е известно само, че не е публична личност.

Карина също се е посветила на това, което я вълнува. Пиарката гради кариера в областта си. Тя се изявява като пиар на известна верига фитнес клубове и се гордее, че е успяла да впечатли собствените си работодатели още на първата им среща. Брюнетката получила работа без чужди протекции и това я прави изключително щастлива.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар