Преслава се промени до неузнаваемост след поредната корекция (ФОТО)

Преслава се промени до неузнаваемост след поредната корекция (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Преслава е доволна от постигнатия резултат

Преслава е неузнаваема след поредната естетична интервенция. Дълги години чалга дивата имаше комплекси от носа. Тя не крие, че никога не е харесвала формата на обонятелния си орган. Но най-после Преси успя да се сдобие с мечтаното носле, видя ПИК.

След поредица от ринопластики, хирурзите най-после успяха да постигнат ефекта, който тя търси от години. Поредната интервенция е била извършена дни преди сватбата на Софи Маринова. Преслава е много доволна от постигнатия резултат. Промяната вече е очевидна и не остана незабелязана от феновете.

По време на поредната й изява в „Клуб 33“ верните й почитатели не откъснаха поглед от нея, пише ПИК.

След броени дни Преси ще присъства на още една сватба. Тя ще бъде гост-изпълнител на сватбеното тържество на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис. Както вече стана ясно, то ще се състои в приказен дворец край Барселона. Младоженецът е наел цялото имение за паметния ден.

На сватбата глас ще извие и изпълнител от световната сцена. Но неговата самоличност все още се пази в тайна.

Ансамбъл „Българе“ също ще са част от тържествената програма. Цеци Красимирова много държи на народните танци, тъй като самата тя е завършила музикално училище и танцува народни танци, научи ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар