Михаела Филева проговори за любимия си

Михаела Филева проговори за любимия си
5 (100%) 1 vote

Михаела Филева проговори за мъжа до себе си

Михаела Филева най-после проговори за мъжа до себе си. Изпълнителката отправи специални благодарности към него от сцената. Това се случи по време на първия й концерт, който се състоя преди два дни в НДК.

Очарователната Михаела Филева откри събитието с къси панталонки в сребрист цвят, които беше съчетала с блуза в същия цвят. Тя закри шоуто с къси панталонки в черен цвят и остави почитателите си без думи. Михаела Филева впечатли всички и с танците на сцената. Тя танцуваше с балета и се представи повече от блестящо.

Накрая на шоуто тя отправи специални благодарности към момчето до себе си. Михаела Филева му благодари най-вече за разбирането, което проявява към нея и към нейната работа. Тя отправи благодарности към своята майка и към баба си и сподели, че двете са в залата. Не стана ясно дали нейният любим също е присъствал на концерта, пише Хот нюлс.

Последната клюка около Михаела Филева гласи, че тя е имала бурна любовна връзка с Григор Димитров. Ако се вярва на слуховете, двамата са прекарали романтична вечер в Перник по време на последното му прибиране в България. Тогава Гришо посети деца в дом в миньорския град, а Михаела Филева имаше участие в заведение в града.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар