Ева Веселинова избухна (Вижте какво разкри за работата си при Гала)

Ева Веселинова избухна (Вижте какво разкри за работата си при Гала)
5 (100%) 1 vote

Ева Веселинова избухна в мрежата

Ева Веселинова избухна в мрежата и коментира слуховете, които се носят за нея. Амбициозната репортерка заяви, че не е парашутистка при Гала. Така тя отговори на твърдения, че мястото й в „На кафе“ се клати.

Блондинката заяви още, че наистина има гръб. Но това се дължи не на връзката й с мастит продуцент, а на усилени тренировки във фитнеса, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Преди седмици тръгна слух, че Ева Веселинова има интимна връзка с тв продуцент. Самата тя даде повод за тези твърдения, публикувайки своя снимка с дрехи в мъжки стил, пише Хот арена.

Репортерката написа, че този стил е много модерен. Но тя не се появява в този вид на работата, защото следва модните тенденции. Ева Веселинова поясни, че появата й в този вид означава само едно – не е спала у дома.

Подобни слухове за амбициозната блондинка се носят от момента, в който стана ясно, че тя става част от екипа на Гала. Докато Господарите се излъчваха, Ева Веселинова се изявяваше и там като репортер. Още в края на миналото лято, когато стана ясно, че тя става част от предаването „На кафе“ тръгна клюката, че има връзка с продуцент, припомня Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар