Димитър Рачков към фенове: Луди ли сте да давате пари за моето шоу?

Гласувайте за статията
Димитър Рачков се шегува с публиката, взема на подбив Софи Маринова и Веселин Маринов

Няколко дни след като се завърна от меден месец в съседна Гърция, фолк звездата Софи Маринова изгря в „Забраненото шоу на Рачков“ в зала 1 на НДК на 16 април – пише в. „Уикенд“. Актьорът не пропусна да се пошегува с калпавия английски на Софка, който я мъчеше по време на участието й в имитаторското шоу „Като две капки вода“, в което Митко е водещ. Двамата се сближили именно покрай забавното предаване, а комикът бил много впечатлен от свежото й чувство за хумор и весел нрав.

„Вие сте луди да давате по 50 лева за билет на моето шоу. Хората за тези пари апартаменти си купуват, барабар с терасите“ – разсмя зрителите Димитър Рачков, намеквайки за разразилия се скандал с евтини апартаменти за властта в скандалния небостъргач „Златен век“ в кв. „Лозенец“.

През последните месеци Димитър Рачков пълни зали и салони из страната с шоуто си. Негов чест гост е шлагерният изпълнител Веселин Маринов.
„Шегувам се със Софи и Веско, защото са ми приятели и знам, че няма да ми се разсърдят“ – признава актьорът.
За участието си в „Забраненото шоу на Рачков изпълнителите получавали 4-цифрен хонорар, като сумата комикът плащал от джоба си“ – отбелязва изданието.

Рачков се шегува с публиката

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар