Любо Нейков отлита за Америка

Гласувайте за статията
В постановката „Големанов“ Любо Нейков си партнира с Елена Петрова

Бащата на „Комиците“ Любо Нейков е стегнал куфарите за гастрол в Америка през май – пише в. „Уикенд“. С него заминават и колегите му Стефан Радков, Красимир Ранков, Елена Петрова, Силвия Лулчева и Мария Статулова. Трупата на театър „Българан“ ще гостува на родните емигранти с хитовата комедия „Големанов“ на Ст. Л. Костов в три американски града – Чикаго, Торонто и Монреал, а билетите за представленията почти били разпродадени – отбелязва изданието.

От няколко години комедията предизвиква огромен интерес и у нас. Любо Нейков влиза в главната роля – на вманиачен за министерско кресло хитрец. В мига, в който надушва, че има вероятност да стане политик, Големанов се развихря. Той загубва чувството си за мярка и лъсва неговата алчност, глупост и грандомания.

Турнето на актьора зад океана съвсем не е дебют за него в страната на неограничените възможности.
„Бях в Америка преди 20 години. Невероятно спомени имам – още ми държат влага. Случвало се е, като влезем в залата да разпъваме декора и да правим репетиция. Няколко души идват от стотици километри и се молят да ги пуснем, дори искат да си плащат, само и само да слушат българска реч, защото не са говорили на роден език от 15-20 години“ – разказва Любо Нейков.

Любо Нейков си партнира с Елена Петрова

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар