Стефан Илчев печели „Капките“

Стефан Илчев печели „Капките“
5 (100%) 1 vote
Мария Илиева и Тита са сигурни на финала на „Като две капки вода“

Стефан Илчев е най-вероятният победител в шоуто „Като две капки вода“ – пише в. „Уикенд“. Аутсайдерът, който влезе в състезанието за имитатори с най-малка фенска маса, за броени седмици стана любимец на публиката и е напът да унищожи всякаква конкуренция на финала – отбелязва изданието.

Макар че на старта на шоуто повечето зрители дори не бяха чували името на Стефан Илчев, той бързо набра популярност благодарение на таланта и способностите си като певец. Бърз преглед на официалната страница на предаването не оставя никакво съмнение, че именно младият изпълнител с образование на оперен певец има най-много поддръжници сред зрителите.

Почти всеки понеделник бургазлията получава от публиката максималните 10 точки, които го избутват напред в класацията независимо от мнението на журито за изпълненията му. Въпреки ниските оценки, които Илчев често получава от съдиите, благодарение на своите фенове към момента той е втори във временното класиране – само на 2 точки разлика от Тита, която води, и с точка пред Мария Илиева. Двете дами засега се очертават като сигурни финалистки, шансовете на Стефан Илчев също са огромни и само четвъртият на финалите все още е под въпрос.
Както е известно, журито в „Капките“ има думата само до финала.

Съдиите ощетяват Стефан Илчев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар