Деси Радева би шута на Иво Христов от президентството (Вижте как го изработи)

Гласувайте за статията

Първата дама изгони Иво Христов от „Дондуков” 2, отърва се от „сивия кардинал” в президентството

Деси Радева най-сетне се отърва от Иво Христов. След като изгони Елена Йончева от президентството под прицела й попадна Иво Христов. Който пише речите на държавния глава.

Колаж: ПИК

Най-сензационно шефът на кабинета му попадна в листата на левицата за евро изборите. На когото бе отредено избираемото четвърто място. Което предизвика недоумение и коментари сред редиците на БСП. Хора от „Позитано” разкриха, че Христов до последно не искал да става депутат. Опъвал се защото не му се разделяло с ключовата позиция , която заема. Бил амбициран да се види като министър в служебен кабинет.

Депутат от левицата разкрива, че Десислава Радева е измислила план как да го отстрани от президентството. И то по много елегантен начин да се отърве от ключовия съветник на мъжа си. Говори се, че повече от два месеца първата дама и началника на кабинета не си продумвали. Освен това скъсали и с приятелството си в социалната мрежа.

Народният избраник допълва още, че Деси Радева и Иво Христов били в лоши отношения. Първата дама ревнувала защото той имал по-голямо влияние върху държавния глава. Искала всичките речи написани от Христов да й бъдат давани за редакция. А той смятал това за унизително защото мнението му са презитентшата било, че е неграмотна и некомпетентна. Радев му побеляла косата от тази вражда и се чудел и маял как да ги помири.

Както стана известно госпожа Радева има собствен кабинет на „Дондуков” . Президента няма секретарка и Деси диктува целия му график, предават от retro.bg.

Когато стана ясно след пленума на БСП, че Иво Христов ще става евро депутат първата дама написа интригуващ пост във Фейсбук: „А големият предател винаги е най-близо. И затова най-трудно се вижда…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар