Неда Спасова от „Откраднат живот“ с много трудно детство (Вижте още)

Гласувайте за статията

Неда Спасова с буйно детство

Неда Спасова, която се превъплъщава в ролята на сестра Кая Райкова, е имала доста трудно детство. Красивата актриса изживяла и бурни тийнейджърски години в родния си град Враца. Неда била пълна отличничка, но в същото време, за да е по-различна от останалите, слагала шипове и имала пиърсинг на веждата. Актрисата ходела по купони, където се напивала, а по-късно и пропушила. Всички я гледали неразбиращо.

Родителите на Неда се развеждат, когато тя е съвсем малка. Тя е отгледана от майка си. „Момиченцата, които израстват без мъжката подкрепа на бащата, която им е нужна, често са без достатъчно самочувствие. Моите бесове се изразяват в неувереността ми. Тя влачи гняв към мен самата. В една предишна връзка съм чупила столове и чаши, не мога да си се представя да изпадна в това състояние сега. Тогава излизах извън себе си, бях извън релсите“, разказвала е Неда, цитира „Галерия“.

За да не бъде черната овца сред връстниците си, Спасова отишла да играе в актьорска трупа в родната Враца. Там я приемали и харесвали каквато е. В нея Неда била от 7-ми до 12-ти клас. Отишла напук, но се оказало, че в трупата много й харесва. Може би някъде дълбоко в себе си тя е искала да се изявява.

В трупата репетирали пиеси, изнасяли представления, ходели на фестивали турнета. Стигнали чак до далечна Италия. В театралната школа Неда се научила да жонглира с огън, което тя демонстрира и в „Откраднат живот“.

Неда Спасова с буйно детство сн. Фейсбук

Неда Спасова с буйно детство сн. Фейсбук

Несигурността от детството обаче екранната сестра Райкова понякога усеща и днес. Това се случва на снимачната площадка на „Откраднат живот“. Когато работели по 12 часа за сериала, тя непрекъснато сънувала кошмари как се проваля като си забравя текста. Неда сънувала и духове и мъртъвци, които се опитват да й направят нещо лошо, предава ХотАрена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар