Наум Шопов също напуска „Откраднат живот“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Наум Шопов ще гради кариера на лекар

Наум Шопов напуска „Откраднат живот“. Феновете на хитовия медицински сериал се надигнаха срещу сценария. Миналата седмица от сериала изчезна Юлиан Вергов, който изигра перфектно ролята на доцент Банков. А само преди два епизода другата любимка на зрителите – Ирина Митева, която се превъплъти в ролята на Ина Фотева, се самоуби.

Юлиан Вергов напусна „Откраднат живот“, тъй като му предстоят снимки на нов филм и не може да съчетае снимачните дни. Затова с продуцентите решили да го извадят за малко от сюжета на сериала, но все пак вратата му остава отворена и той може да се върне по всяко време. „Благодаря. Това беше. И беше фантастично. Благодаря на всички зрители, че бяхме заедно. Обичам ви и поклон“, пише Вергов в социалната мрежа Инстаграм и се сбогува с феновете на сериала.

Не такъв е случаят с Ирина Митева, която сама решила да напусне сериала. Затова сценаристите решили, че нейната героиня трябва да се самоубие. Ина Фотева се хвърли в пропаст и загина. За нея „Откраднат живот“ приключи и тя няма как да бъде върната обратно в сериала. „Краят на вълнуващо пътуване! За мен беше чест!!!“, написа Ирина в официалната си страница в Инстаграм.

Носят се слухове, че съвсем скоро от филма ще си тръгне и Моньо Монев, който се превъплъщава в ролята на доцент Мазов. Той също е интересен персонаж и е сред любимците на зрителите, пише show.blitz.bg.

Наум Шопов напуска "Откраднат живот" сн. Фейсбук

Наум Шопов напуска „Откраднат живот“ сн. Фейсбук

Но новината за напускането на друга голяма звезда накара аудиторията на сериала да изпадне в немилост. Наум Шопов-младши, който се превъплъщава в ролята на д-р Тасев, отдавна се кани да се откаже от снимките в „Откраднат живот“, а сега сюжетът ще му го позволи. Шопов искал да се отдаде на кариерата си като лекар в реална среда, а не само на снимачната площадка. Наум се дипломира миналата година и неведнъж е споделял, че медицината е посоката, в която смята да се развива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар