Ким Чен Ун по-силен и от Супермен (Пишат уникална нова биография за лидера на Северна Корея)

Гласувайте за статията

Ким Чен Ун по-силен и от Супермен според уникална нова биография

Ким Чен Ун е по-силен и от Супермен гласи уникална нова биография. Лидерът на Северна Корея е обявен за невероятно силен, невероятно смел и изключително способен.

В новата биографична книга на Ким Чен Ун се твърди, че той е „невероятно смел и безстрашен“. Те твърдят, че той е „дар от небето“, пише в новата биография на севернокорейския диктатор.

Ким има „големи знания и невероятни научни аналитични способности“, се казва още в книгата за президента на Северна Корея. Тя е наречена „Ким Чен Ун: Големият човек“. Лидерът на страната притежава „героичен и мъжки характер“. А освен това е „изключително способен и с вещина изпълнява всичките си задачи“.

Севернокорейският диктатор е описан още и като способен ездач, безстрашен моряк и агресивен танкист. Освен това той „здраво държи юздите на управлението и води стоманеният кон на страната като хала“. Със смелостта на Ким не може да се мери нито един смъртен, пише още в книгата за лидера, който е „дар от небето“ и „съвършен и прекрасен човек“.

Севернокорейските пропагандисти от години хиперболизират лидера на страната. Те твърдят още, че той е изключителен стрелец. И още на 3 години уцелил 10 мишени за секунда. Той пише поезия на китайски език и говори 7 световни езика

Работническата партия, която държи властта от създаването на Северна Корея твърдеше същите неща и за Ким Чен Ир, бащата на настоящия президент. Те дори твърдяха, че се е родил в колиба в свещената планина Баекду, а раждането му предсказали лястовица и сияйна звезда, която блестяла най-силно на небето.

Според историци обаче той е роден в бежански лагер в Русия през 1941 година.

За Ким Чен Ир твърдят още, че се научил да ходи още три седмици след като се родил, проговорил още на 8 седмици, за две години композирал шест опери и с един удар на голф стика уцелва 11 дупки.

Ким Чен Ун сн. Уикипедия

Ким Чен Ун сн. Уикипедия

Междувременно Ким Чен Ун получи титлата „Върховен представител на народа“, което според властите в Южна Корея е още един намек, че планира насила да обедини и двете държави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар