Мария Илиева готова за още наследници (Вижте още)

Гласувайте за статията

Мария Илиева разчита на детегледачка в грижите за сина си

Мария Илиева се чувства готова за второ дете, само година след като на бял свят се появи първородния й син Александър. Певицата в момента се е фокусирала върху грижите за малчугана и работните си ангажименти. Мария отделя време и за  подготовката в музикалния формат „Като две капки вода“, където се изявява в момента.

Илиева споделя, че вече е простила на бащата на детето си, тъй като конфликтите са неин враг. Изпълнителката е поела изцяло отглеждането за малкия Александър. В грижите за него на певицата помагат майка й и детегледачка. А любимото време на Мария е това, което прекарва с малкия си син. „Синът ми е моята награда за добрите неща, които съм свършила дотук. Засега го уча да общува смело и с уважение и да обича. За другите уроци има време“, споделя певицата пред сп. „Дива“, цитирана от „Телеграф“.

Тя допълва, че би била много щастлива, ако има още наследници. Певицата се справя с всичко блестящо, чувства се сигурна в себе си и дръзва да мечтае. А в момента най-големите страхове на Мария са свързани със сина й. Певицата се притеснява за здравето на Александър, както и за това да не падне и да се контузи, предават от ХотАрена.

Само преди две седмици Мария призна пред Мон Дьо, че не е очаквала да отгледа сина си сама. „Не очаквах да отгледам сина си сама. Тези решения не се вземат самосиндикално. Това е взаимно усещане за това как трябва да се случат нещата. Просто с бащата на Александър не се случиха нещата, които планирахме“, сподели напълно искрено певицата.

Мария Илиева е готова за още наследници сн. Инстаграм

Мария Илиева е готова за още наследници сн. Инстаграм

Тогава Мария призна, че когато срещне правилни мъж в живота си, ще го представи на света и на всички, които се интересуват от личния й живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар