Лъсна тъмната истина за бизнеса на Коко Динев

Лъсна тъмната истина за бизнеса на Коко Динев
5 (100%) 1 vote

Коко Динев се сдобил дори с присъда

От няколко дни в ъндърграунд средите се носи усилен слух за Коко Динев, научи Хот арена. Според мълвата, бившият на Емилия се е сдобил с присъда в Саудитска Арабия. Там той е осъден на 15 години затвор заради трафик на забранени вещества.

Бившият висаджия е замесен в схемата от края на миналия век. В началото на тази година е постъпил сигнал в службите за нелегалния бизнес на Коко Динев.

Ресторантьорът печели милиони от износа на забранени вещества. Те се произвеждат в България и благодарение на канал, в който участва нашенецът, опиатите достигат до страните от арабския свят на многократно по-висока цена. В тъмния бизнес съдружник на Коко Динев е ливанецът Махер Хасан.

Интересно е, че двамата са съдружници в легалния бизнес на бившия висаджия. Коко и Махер работят в съдружие в казиното на бизнесмена, което се намира до границата ни с Гърция.

Ливанецът притежава още няколко дружества, регистрирани у нас – фирма за търговия с плодове и зеленчуци „Фреш фрутс“, компанията „Менд К билдинг“, която се занимава със строителство и туроператорското дружество „Менд М Туризъм“. Той участва и в няколко дружества, основани с капитал от Ливан и Австрия.

В мафиотските среди се носи слух, че след убийството на Фатик, Коко и Махер са поели трафика на опиати към арабския свят.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар